Bruk massasjeolje til forspillet ditt

Leter du etter inspirasjon til sexlivet ditt? Da har du kommet til rett sted på internett. I dagens innlegg har jeg tenkt å skrive om hvordan man kan bruke massasjeolje som smøremiddel.

For de fleste er massasjeolje bare en olje som gjør det lettere for deg å massere en partner. Men det er flere bruksområder for denne spennende oljen. Nedenfor vil jeg tipse deg om noen måter du kan bruke massasjeolje som et element i forspillet ditt.

Slå på stille musikk og smør partneren din

Mitt første tips er at når partneren din kommer hjem, bør du overraske ham ved å slå av lyset, be ham legge seg. Så ber du partneren din liggende i sengen forventende om å kle av seg. Deretter slår du på musikken, åpner flasken og begynner sakte å smøre partneren din i massasjeoljen. Opplevelsen vil være både ladet og spennende. Det beste er at dere ikke vil kunne holde dere borte fra hverandres kropper!

Smør deg selv med massasjeolje

En annen måte å bruke massasjeolje på er å be partneren din om å komme inn i rommet. Du ber deretter partneren din om å sette seg ned i et hjørne av rommet. Du bør da ta av deg klærne sakte. Så foran ansiktet til partneren din begynner du sakte å smøre kroppen din med massasjeoljen. Kroppen din vil ha et skinnende, erotisk og sensuelt eksteriør. Partneren din må slite for å holde fingrene borte fra deg.

Gi partneren din en erotisk massasje

En tredje måte å bruke massasjeolje som opptak på er å gi partneren din en uforglemmelig erotisk massasje. Smør ham på de mest erotiske delene, la ham kreve deg og viktigst av alt: ikke la partneren få deg før han er virkelig klissete og salvet.

Som du kan se, er det flere forskjellige måter å påføre massasjeolje på partneren din. Bare du kan sette fantasien på prøve! Ha det gøy med disse tipsene!